Priser

Enhver tekstopgave er skræddersyet - og prisen kan derfor variere.

Det siger sig selv, at en tekst, der kræver omfattende research, tager mere tid at skrive eller oversætte, end en tekst i hverdagssprog. Derfor er det ikke muligt at lave en definitiv prisliste over mine ydelser, men på siden her kan du se mine grundpriser samt læse om muligheden for at købe min hjælp på klippekortbasis.

Timepris, ad-hoc hjælp til tekstproduktion, oversættelse, korrektur mv.: 750 kr + moms

Større oversættelses- og korrekturopgaver afregnes typisk efter antal ord – derfor giver jeg ved denne type opgaver et fast tilbud på baggrund af den specifikke tekst.

Klippekort:
Kan bruges til fx tekstproduktion som caseartikler, LinkedIn-opslag eller annoncetekster, til SEO-optimering eller til ad-hoc oversættelse, korrektur og sparring. Tidsforbrug registreres pr. 15 minutter. 

  • Klippekort 15 timer, afregnes forud, og I modtager en timeopgørelse på månedsbasis: 10.125 kr. + moms (timepris 675 kr. + moms)
  • Klippekort 20 timer, afregnes forud, og I modtager en timeopgørelse på månedsbasis: 13.000 kr. + moms (timepris 650 kr. + moms)
  • Klippekort 40 timer, afregnes forud, og I modtager en timeopgørelse på månedsbasis: 25.000 kr. + moms (timepris 625 kr. + moms).

Klippekortene vil have en gyldighed af 2 år fra fakturadato.

Større projekter:
Ved større projekter gives et fast tilbud ud fra opgavens omfang.

 

Det får du:

Ønsker du et klippekort eller tilbud?

Send en mail til anne@abni.dk med information om, hvilket klippekort du ønsker, eller hvilken opgave du ønsker et tilbud på – så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

Scroll to Top