Korrekturlæsning

på dansk og engelsk

– Undgå trykfejl og grammatiksvipsere, der får dig til at fremstå sjusket

Har du brug for at få dine tekster tjekket af et sæt nye øjne, der sikrer korrekt stavning, grammatik og sammenhæng samt pæn og korrekt opstilling af punktopstillinger og andre layoutelementer?

ABNI Communications tilbyder korrekturlæsning på dansk og engelsk, så du kan give dine læsere et professionelt indtryk, uanset om de møder dig i en trykt brochure, på din hjemmeside eller i trykte eller digitale bøger.

Jeg tilgår enhver tekst med et falkeblik for den mindste detalje, så den fremstår harmonisk, solid og troværdig. Dermed føler dine læsere, kunder og interessenter sig trygge i mødet med dig, uanset om du ønsker at øge dit internationale salg eller formidle et budskab i magasiner eller bøger.

Erfarne korrekturlæsere på engelsk og dansk

Korrekturlæsning på dansk varetages af Anne Bloksgaard Nielsen. Korrekturlæsning på engelsk varetages af enten Anne Bloksgaard Nielsen eller min faste samarbejdspartner, den amerikanske forfatter og forhenværende journalist Muffy Morrigan.

Få et
uforpligtende tilbud

Send en mail til anne@abni.dk med beskrivelse af din tekstopgave, så får du snarest et tilbud.

Spørgsmål? Ring på 61 74 82 04, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dit budskab ud i verden.

Redaktørhjælp

Har du brug for sparring på struktur og opbygning af fx bøger, magasiner eller contentuniverser? Jeg tilbyder redigering og redaktørmæssig sparring på en bred vifte af tekster.

Kommunikationssparring

Har du brug for friske øjne og ærlig feedback på virksomhedens kommunikation? Jeg tilbyder ad-hoc samarbejde, så du hele tiden er sikret skarp og effektiv kommunikation.

"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Nina
Scroll to Top