Redaktør på

dansk og engelsk

– Prikken over iét i dine tekster

Har du brug for at få sat struktur på en bog, redigeret et magasin eller korrekturlæst en hjemmeside?

Hos ABNI Communications tilbyder vi redigering af alle typer af danske og engelske tekster, fra mindre brochurer til hele bøger.

  • Vi kan hjælpe med at få din bog i mål, uanset hvor langt du er i processen – eksempelvis hvis du har en grundidé, men mangler sparring på struktur og opbygning, eller hvis du har hele bogen færdig og blot har brug for tjek af stavning og tegnsætning.
  • Vi tilbyder også redaktionel assistance til magasiner fra indledende ide over opbygning af struktur og til afsluttende klargøring til publicering.
  • Vi kan hjælpe med udarbejdelse af overordnet struktur for din hjemmeside, skabelon for indholdet på de enkelte sider eller korrekturlæsning af al teksten på hjemmesiden. 
  • Vi tilbyder feedback og korrektur på alle former for brandingmaterialer (folder, produktark, andre tryksager/digitale produkter)

Med dyb faglig indsigt (og en indre nørd, der elsker at dykke ned i nye fagområder) kombineret med en skønlitterær uddannelsesbaggrund har vi føling med originaltekstens stil og øje for sammenhæng og den gode læseoplevelse i såvel fagbøger som skønlitterære værker og online contentuniverser.

Få et
uforpligtende tilbud

Send en mail til anne@abni.dk med beskrivelse af din tekstopgave, så får du snarest et tilbud.

Spørgsmål? Ring på 61 74 82 04, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dit budskab ud i verden.

Korrekturlæsning

Har du brug for korrekturlæsning på korte tekster eller hele bøger? Vi gennemgår dit værk med ’falkeblik’ og fanger trykfejl, kommafejl og hvad der ellers måtte gemme sig.

Kommunikationssparring

Har du brug for friske øjne og ærlig feedback på virksomhedens kommunikation? Vi tilbyder ad-hoc samarbejde, så du hele tiden er sikret skarp og effektiv kommunikation.

"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Nina
Scroll to Top