Virksomhedens

kommunikation

– Få tekster med rød tråd og stor effekt

Har I brug for nye kompetencer til jeres interne og eksterne kommunikation?

Hos ABNI Communications tilbyder vi hjælp til virksomhedens kommunikation på ad-hoc-basis, så du hurtigt kan få udarbejdet nye tekster til fx annoncer, hjemmeside, brochurer, salgsark, pressemeddelelser og referencer/case stories.

Vi skaber en rød tråd i jeres kommunikation, så I fremstår som et stærkt og troværdigt brand og anvender de kanaler og stilarter, der vil skabe størst effekt hos jeres målgruppe. Vi sikrer sammenhæng mellem grafisk stil og tekster, så I får en harmonisk helhed, der giver læseren en god oplevelse og indbyder til handling, hvad enten der er tale om et køb, tilmelding til nyhedsbrev eller yderligere læsning af jeres materialer.

Har I brug for hjælp til formelle tekster som ansøgninger, udbudsmateriale og tilbud, hvor det er afgørende, at I fremstår professionelt, kompetent og solidt, kan vi også hjælpe med dette. Vi har flere års erfaring med udarbejdelse af materiale til fx fondsansøgninger (fra mindre ansøgninger til millionprojekter) og offentlige udbud, og vi sikrer skarpe budskaber, sammenhæng gennem hele teksten og korrekt sprogbrug, stavning og tegnsætning, så selv de mindste detaljer er på plads.

Skal jeres nuværende kommunikation have et løft?

Vi tilbyder også gennemgang og feedback på jeres nuværende kommunikation, så I kan gøre jeres budskaber og kanaler endnu skarpere og mere effektive til jeres målgruppes konkrete behov, adfærd og mindset i det øjeblik, I rammer dem med jeres kommunikation.

Få et
uforpligtende tilbud

Send en mail til anne@abni.dk med beskrivelse af din tekstopgave, så får du snarest et tilbud.

Spørgsmål? Ring på 61 74 82 04, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dit budskab ud i verden.

Jeg kan bl.a. hjælpe med:

Engelsk
tekstforfatter

Har du brug for at få skrevet engelske tekster til fx hjemmeside, magasiner eller informationsmaterialer målrettet udenlandske turister i Danmark?

Den effektive
kommunikation

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med målgrupper, genrer og stilarter for at skabe den effektive kommunikation?

"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Nina
Scroll to Top