Oversættelse

direkte i InDesign og PDF

– Din genvej til en international målgruppe

Hos ABNI Communications tilbyder vi oversættelse direkte i PDF (korte tekster) eller InDesign.

Herved sparer du udgiften til efterfølgende ny grafisk opsætning af bogen, magasinet eller brochuren, da vi tilpasser tekst og formuleringer til brochurens, magasinets eller bogens layout og tekstomfang.

Ved at arbejde med teksten direkte i InDesign sikres det, at teksten med det samme tilpasses layoutet, eksempelvis hvis teksten skal spille sammen med billeder og grafikker i en fagbog, eller hvis der er tale om smukt opsatte bøger med digte eller citater, hvor tekst og billede skal gå op i en højere enhed for læseren.

Efter ønske kan vi efterfølgende hjælpe med klargøring af trykfiler eller webvenlige materialer til upload på hjemmeside, og vi kan også hjælpe med klargøring af e-bøger til fx saxo.com eller amazon.com.

NB: Oversættelse i PDF udføres kun ved korte tekster, da det er svært at bibeholde formatering og layout, hvis større tekstelementer ændres.

Få et
uforpligtende tilbud

Send en mail med teksten eller antal ord + kort beskrivelse af teksten til anne@abni.dk, så får du snarest et tilbud på oversættelsen.

Spørgsmål? Ring på 61 74 82 04, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dit budskab ud i verden.

Oversættelse
af hjemmeside

Har du brug for at få oversat dele eller hele din hjemmeside, tilbyder vi oversættelse direkte i CMS, så du undgår et fordyrende led i form af ny implementering af tekst og billeder.

Få din bog
på Amazon

Drømmer du om at få din bog udgivet på engelsk? Så kan vi hjælpe både med oversættelsen og med processen omkring selvudgivelse på Amazon.

"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Nina

Mette Odderskov

Scroll to Top