Oversættelse

mellem dansk og engelsk

– Langt mere end ord-til-ord

Hos ABNI Communications tilbyder vi professionelle oversættelser mellem dansk og engelsk, der rammer din målgruppe, hvor de er.

Oversættelserne baseres på den dyb sproglig og kulturel forståelse, der sikrer en korrekt gengivelse af dit indhold og budskab og en sproglig tone, der passer til den kontekst, modtageren læser det i.

Vi har erfaring med oversættelse inden for en bred vifte af genrer, fra skønlitterære værker over B2B-hjemmesider og nyhedsbreve og til forskningsartikler og pressemeddelelser.

Alle oversættelser kvalitetssikres via korrekturlæsning af en person, der ikke har forestået oversættelsen. I forbindelse med oversættelser til engelsk sker dette via vores amerikanske samarbejdspartner i Washington State, USA, hvilket sikrer forebyggelse af indforståede kulturelle begreber, uskrevne regler og andre sprogfælder.

Få et
uforpligtende tilbud

Send en mail med teksten eller antal ord + kort beskrivelse af teksten til anne@abni.dk, så får du snarest et tilbud på oversættelsen.

Spørgsmål? Ring på 61 74 82 04, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dit budskab ud i verden.

Vi tilbyder også oversættelse
direkte i slutmediet

Oversættelse
af hjemmeside

Har du brug for at få oversat dele eller hele din hjemmeside, tilbyder vi oversættelse direkte i dit hjemmesideprogram, så du undgår et fordyrende led i form af ny implementering af tekst og billeder.

Oversættelse
i InDesign/PDF

Har du brug for at få oversat korte eller længere tekster i PDF (fx brochurer eller fagbøger) tilbyder vi oversættelse direkte i PDF (kun korte tekster) eller i InDesign, så du undgår at skulle betale for ny grafisk opsætning af teksten.

Få din bog på Amazon

Drømmer du om at få din bog udgivet på engelsk, så du kan nå ud til læsere over hele verden? Så kan vi hjælpe både med oversættelsen og med processen omkring selvudgivelse på Amazon.

"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Navn efternavn
Scroll til toppen