Kommunikationssparring

– Skab den røde tråd for dine læsere

Har I brug for at få skabt struktur og sammenhæng i virksomhedens kommunikation – såvel internt som eksternt?

Så tilbyder ABNI Communications ad-hoc kommunikationssparring på jeres kommunikations- og marketingtekster, tilbudsmateriale, interne kommunikation mv.

Vi kan fx hjælpe med at sikre, at teksterne passer i stil, indhold og omfang til jeres målgrupper, eller sikre en rød tråd gennem alt jeres materiale, så læsere, kunder og interessenter oplever samme høje standard, uanset hvor de møder jer. Vi kan ligeledes hjælpe med jeres interne kommunikation, eksempelvis til internationale medarbejdere, hvor det ofte kan have bedre effekt at lave en kulturtilpasset tekst i stedet for blot at oversætte en tekst sendt til jeres danske medarbejdere.

Vi har mere end 10 års erfaring med B2B- og B2C-kommunikation hos såvel offentlige som private virksomheder, hvilket har givet os solid indsigt i målgrupper, værktøjer og stilarter, så I kan sikre god effekt af jeres budskab. Vi giver ærlig og konstruktiv feedback på såvel engelske som danske tekster og kommunikationsstrategier alt efter behov. Al feedback, herunder forslag til fx struktur, muligheder og nye løsninger, overleveres i overskuelig form, så I let selv kan arbejde videre med jeres tiltag.

Vi kan desuden rådgive om forskellige digitale værktøjer, der kan give jer struktur og overblik i det daglige arbejde, både i forbindelse med enkelte større opgaver som fx et magasin og i forbindelse med årshjul eller tidsplaner for jeres generelle kommunikationstiltag.

Få et
uforpligtende tilbud

Send en mail til anne@abni.dk med beskrivelse af din udfordring, så får du snarest et tilbud.

Spørgsmål? Ring på 61 74 82 04, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dit budskab ud i verden.

Redaktørhjælp

Har du brug for sparring på struktur og opbygning af fx bøger, magasiner eller contentuniverser? Vi tilbyder redigering og redaktørmæssig sparring på en bred vifte af tekster.

Korrekturlæsning

Har du brug for korrekturlæsning på korte tekster eller hele bøger? Vi gennemgår dit værk med ’falkeblik’ og fanger trykfejl, kommafejl og hvad der ellers måtte gemme sig.

"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Nina
Scroll til toppen